Blackburn P203

Project Description

This project in Blackburn is a Provincial home with 4 bedrooms and 2.5 bathrooms. It features an open plan living, meals and kitchen area with a separate formal lounge area with feature glass French doors and was constructed with traditional Baltic pine weatherboards. When designing the house, we understood the importance of effectively using the site. We had to take into account a tree that the owners wanted to keep, so the house was designed with this in mind. The owners also wanted direct access to the house from the garage.

Careful consideration was given to making sure we made the most of both the front and back yards, therefore building the house as close to both side boundaries as possible to maximize this space. As well as this, one of the true features of the project was the redgum bench-top in the kitchen that looks stunning. The owners loved the neighbourhood that they were in, so it made sense to demolish the old house and build a beautiful Country Lane Home!

Contact us today for a free discussion on creating your dream home!


Back to Top